Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında esrar ve alevlerin öbür alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın merdiveni bapları yangın anında hızlı bir şekilde tahliyeyi sağlayarak, yangına dayanımı sebebiyle yangının yayılmasını geciktiren yahut kırıcı özel kapılardır.

Test İşlemleri: Kapılar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla test edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve sağlıklı çkırmızıışması önemlidir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu düzenek sayesinde kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Dolgular ile kapı manasızluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

 Yangın merdivenleri içeriden veya dışarıdan konstrüksiyonlabilmektedir. Hariçardan meydana getirilen merdivenler elan az maliyeti ve konum kaybının elan az olmasından dolayı henüz çok yeğleme edilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni bapları umumiyetle alevlere dayanıklı malzemelerden üretilir ve evgin durumlarda kolay açılabilecek şekilde tasarlanır.

 Binanın kuma merdivenlerinin yangın ve özge evgin hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak ikrar edilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir diğer özelliği kilit + dizi seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine açılan yangın kapılarının ne özelliklerde olması gerektiği sizler yürekin bile tasa ediliyor Yangın Kapısı olur.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Bapsı alırken ilgi etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim yakaımızdan üretilen baplar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak değkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page